Proiecte

1. ROMANIA SOUVENIRS – “Piesa lipsă a călătoriei tale”

Reprezintă primul proiect al Asociației RYLEx. Scopul său este să promoveze România ca macrodestinație turistică prin microdestinațiile sale turistice. Acest proiect întâmpină vizitatorii României care doresc să împărtășească experiența ROMÂNIA cu cei apropiați lor.

Vizitatorii doresc să ia acasă amintiri memorabile sau să aducă zâmbetul pe buze prietenilor și rudelor trimițându-le o vedere sau oferindu-le în dar un suvenir din România.

În timp, suvenirurile stochează experiențele, păstrează viu spiritul românesc și pot trezi dorința de a revizita locuri pentru împrospătarea amintirilor și reîncărcarea spirituală.

Un scop secundar al proiectului este autofinanțarea asociației prin intermedierea produselor de tip suvenir.

Te invităm să împărtășești ROMÂNIA ca fiind experiența vieții tale 🙂


 

2. HOIA-BACIU PROJECT – “Hunt the haunted!”

Logo_twitterRGB_resized-

Promovează conform topului realizat de BBC, “una dintre cele mai bântuite păduri din lume”, pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca, Transilvania.

Cel de-al doilea proiect al Asociației RYLEx are ca scop creșterea notorietății pădurii Hoia-Baciu atât în rândul comunității locale cât și în rândul vizitatorilor străini și a pasionaților de paranormal.

În ultima perioadă, o serie de televiziuni, publicații și site-uri de paranormal au făcut vâlvă cu privire la locațiile din lume demne de seriale paranormale. Pădurea Hoia-Baciu de lângă Cluj-Napoca este una dintre ele, ea fiind clasată de celebra televiziune BBC (și revista Travel&Leisure Magazine din SUA) în top 5 al celor mai bântuite păduri din lume.

Povestea pădurii începe însă cu mult timp înainte, prin anii ’60, când o serie de fenomene stranii, apariții OZN și dispariții ale mai multor oameni au fost semnalate.

Prin intermediul articolelor despre pădurea Hoia-Baciu, a excursiilor foto pe timp de noapte și a altor evenimente organizate în zonă, Asociația RYLEx dorește să crească notorietatea pădurii în rândul celor pasionați de turismul mistic și a celui de paranormal.

Vă invităm să descoperiți tainele pădurii Hoia-Baciu alături de Hoia-Baciu Project!

Responsabil proiect: Alexandru SURDUCAN

hoiabaciuproject.ro

hoiabaciutours.com

hoiabaciu@gmail.com

facebook.com/hoiabaciuproject


 

3. LET’S DO IT, ROMANIA! – “Curățenie în toată țara, într-o singură zi: 28 septembrie 2013”

LDIR_white

„Let’s Do It” este un proiect inițiat în Estonia încă din anul 2008 și preluat în peste 90 țări din întreaga lume, la care participă milioane de voluntari.

Proiectul a avut mai multe ediții în România, la care au participat sute de mii de voluntari, care au strâns milioane de saci cu deșeuri de pe întreg teritoriul României.

În anul 2013, “Let’s Do It, Romania!” s-a desfășurat (la nivelul județului Cluj) prin intermediul Asociației RYLEx.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și care au fost alături de noi, în special în ziua de curățenie. Vă așteptăm alături de noi la edițiile viitoare de ecologizare a pădurii Hoia-Baciu, prin intermediul proiectului “Hoia-Baciu Project”!

Responsabil proiect: Marius COBARZAN